بهاره رهنما دوباره ازدواج کرد!

شنبه, شهريور 4, 1396 - 23:01 توسط تحریریه بادبادک

بعد از جدایی بی‌سر و صدای بهاره رهنما از پیمان قاسم‌خانی حالا خبر آمده که در ۴ شهریور امسال بهاره رهنما برای بار دوم با امیرخسرو عباسی ازدواج کرده است. گفته می شود امیر خسرو عباسی مالک برند بهداشتی هاینس و آرایشی ژاکسی است.

 امیرخسرو عباسی. متولد ۱۳۵۳ ساکن محله الهیه تهران، مومن و مبتکر و تنها تولیدکننده محصولات خاص در کشور است که موفق به دریافت تندیس سال ۹۲ و ۹۳ از نماینده وزیر شده است. در اینستاگرام هاینس آمده که این محصولات تحت لایسنس فرانسه در حال تولید هستند.

شرط ازدواجش با همسر سلبریتی، نماز اول وقت است و صفحه تلگرامش به تازگی جان گرفته است. به لطف تبلیغات مشترک با همسر و البته عکس‌های عروسی‌اش.

هاینس، محصولی است از شرکت پارس پخش کهن که شامپوهای  متنوع تولید می‌کند، مانند شامپو آلوئه ورا، شامپو فلفل، شامپو گندم، و شامپو ۷ گیاه. از طرف دیگر کرم‌پودر و پنکک را تبلیغ می‌کند و از محصولات تازه‌تبلیغ شده‌اش می‌توان به ماسک صورت هاینس با عصاره میوه‌های قرمز اشاره کرد.

سایت هاینس هنوز کامل نیست و به نظر می‌رسد بیشتر بر اساس یک ضرورت فوری شکل گرفته باشد. لینک‌های مربوط به محصولات امکان سفارش ندارند و دعوت می‌کنند که هر مشتری‌ای با آن‌ها «تماس بگیرد» یا برای مثال صفحه درباره مای شرکت هنوز کار نمی‌کند.

هاینس، یک برند ایرانی است با نامی لاتین که تیزرهای تبلیغاتی‌اش برخلاف برخی دیگر از شرکت‌ها مانند لطیفه نه از شبکه جم که تنها از سازمان صدا و سیما پخش می‌شود و سپس در کانال تلگرام آن قرار می‌گیرد.

افزودن دیدگاه جدید

دیدگاه خود را بیان کنید