گوگل پلاس شبکه اجتماعی گوگل است که از اواسط سال ۲۰۱۱ میلادی شروع به کار کرده است. اگرچه مدت زیادی طول کشید تا جای خود را به عنوان یک شبکه اجتماعی میان مخاطبین و صاحبان کسب و کار باز کند اما رشد قابل توجهی را در بازاریابی رسانهای در جهان در مدت زمان کوتاهی تجربه کرده است.
بر اساس گزارش مجله فوربس گوگل پلاس ماهانه ۳۰۰ میلیون کاربر فعال دارد که در میان این کاربران کسب و کارهای فراوانی در حال گسترش هستند.
در مطلب گذشته بادبادک راهکارهایی را بیان کردیم. ادامه مطلب را در اینجا بخوانید.
-روی موضوع تاکید کنید.
چگونه یک نام تجاری با محدودیتهای بسیار میتواند با جامعه مخاطبین هدفش تعاملات داشته باشد و به آنچه که میخواد برسد؟ جواب این است : هدف و شکل پستها.
شما میتوانید برای کلیت پستهایتان یک هدف مشخص تعیین کرده و اکثرا به آن موضوع بپردازید. به طور مثال میتوانید یک روند آموزشی را با توجه به محصول و محتوای مورد نظرتان در صفحه گوگل در پیش بگیرید. فرض کنید شما یک شرکت اسلحه سازی دارید و امکان تبلیغ مستیقم اسلحه بر روی صفحه خود ندارید، شاید بتوانید با گذاشتن پستهایی درباره آموزش تیراندازی و یا شناخت انواع سلاح بگذارید با این کار درصد زیادی از مخاطبین هدف خود را پیدا خواهید کرد.
این نکته را فراموش نکنید، حفظ کلیت موضوع در تمام پستها.
-پستهای کسب وکارتان را از صفحات شخصی خودتان روی صفحه کسب و کارتان به اشتراک بگذارید.
به عنوان یک بازاریاب شما زمان کمی دارید. مدیریت کردن همزمان صفحه برند و صفحات شخصی بسیار وقت گیر است . به هر حال اگر تلاشتان را در به روز کردن هر دو به صورت همزمان بگذارید میتوانید ریچ ( تعداد افرادی که به هر پستی دسترسی پیدا میکنند) هر دو صفحه را بالاتر ببرید.
قدم اول آن است که پستهای صفحه شخصیتان در سایر شبکههای اجتماعی را روی صفحه گوگل پلاس کسب وکارخود به اشتراک بگذارید و پست را از این صفحه روی گوگل پلاس شخصیتان ببرید و به سایر اعضای گروه خود هم بسپارید که این پست را روی صفحههای شخصیشان به اشتراک بگذارند.
با به اشتراک گذاشتن پستها توسط اکانتهای مختلف دسترسی افراد را به پستهای مختلف زیاد میکند، اضافه کردن مقدارکمی نظرات شخصی به پستها باعث میشود تا برند و کسب و کار شما شخصیت انسانی به خود بگیرد و حس اعتماد را در مخاطب شما به وجود بیاورد.
-محتوای شخص سومی را روی صفحه خود به اشتراک بگذارید:
هیچ اشکالی ندارد اگر لینک مطالب یک وبلاگ دیگر یا پستهای شخص ثالثی را روی صفه به اشتراک بگذارید. در واقع با یک حساب سرانگشتی بهتر است که هشتاد درصد محتوای صفحه به هیچ وجه تبلیغاتی نباشد که این شامل به اشتراک گذاشتن مطالب از افراد دیگر هم میشود و ۲۰ درصد را به صحبت درباره کارتان اختصاص دهید.
خودتان جز کسانی باشید که درباره پستی که از سایرین در صفحه به اشتراک گذاشتهاید نظر میدهید تا ازین راه حس اعتماد را در دیگران بر بیانگیزید و مخاطب را تشویق کنید تا آنچه که شما دربارهاش نظر دادهاید را بخواند، دربارهاش نظر بدهد و به اشتراک بگذارد.این کار شما تاثیر مستقیمی بر مخاطبین هدف شما میگذارد و نشان میدهد که به واقع درگیر آنچه که پست میکنید هستید و برایتان اهمیت دارد که چه چیزی را به اشتراک گذاشته اید.
-آهنگ و ریتم مخصوص به خودتان را داشته باشید.
اگر شما به هدفتان آگاهی کامل داشته باشید و بدانید که کسب و کارتان را به چه جهتی میخواهید پیش ببرید برایتان آسانتر خواهد بود تا با یک آهنگ درست و
مداوم قدم بردارید.
و در آخر:
به دور از همه مزایای گوگل پلاس، اجازه بدهید تا کسب و کار شما از این راه بدرخشد.
بر موضوع هدفتان تاکید داشته باشید، اطلاعات مفید و درست را با دیگران به اشتراک بگذارید، مخاطبان و کانتکتهای موجود در شبکهتان را دستهبندی کنید و هرپست را با اشخاصی که مورد هدف پست هستند در میان بگذارید تا به زودتر و از مسیر درستتر به آنچه که میخواهید برسید.
افزودن دیدگاه جدید
دیدگاه خود را بیان کنید