این پیشنهادها را برای درمان سرفه‌های سخت جدی بگیرید

يكشنبه, مهر 16, 1396 - 23:39 توسط تحریریه بادبادک

آنفلوانزا و سرماخوردگی تقریبا  ۸۰ درصد افراد را در فصل‌های سال درگیر خودش می‌کند. علائم مختلف این بیماری‌ها از تب و گلودرد تا سرفه و آبریزش بینی و درد در ناحیه سینه، بیماران را تحت تاثیر قرار می‌دهد و دوران بیماری را بر آنها سخت می‌کند.

سرفه از جمله عوارضی بیماری است که تا مدت‌ها پس از بهبود هم شما را آزار خواهد داد. در این مقاله می‌خوانید که چطور در خانه و به کمک داروهای گیاهی از دست سرفه خلاص شوید.

۱. زنجبیل؛ یکی از بهترین خوراکی‌ها برای درمان سرفه زنجبیل است. اگر می‌خواهید سرفه خیلی سریع برطرف شود، باید چای زنجبیل بنوشید یا چند تکه زنجبیل را بجوید. می‌توانید از عسل برای شیرین کردن چای زنجبیل کمک بگیرید. زنجبیل خاصیت ضدالتهابی ویژه‌ای دارد که به درمان سرفه و دیگر علائم همراه آن کمک می‌کند.

۲. غذاهای داغ و تند؛ کاملا درست است که غذاهای داغ و تند می‌توانند سرفه و سرماخوردگی را درمان کنند. اگر سرفه واقعا شما را به دردسر انداخته، باید غذاهای تند مثل غذاهایی که با فلفل چیلی تهیه می‌شوند، امتحان کنید. مردم بسیاری از نقاط جهان، از غذاهای سنتی چینی که ذاتا تند هستند، برای درمان سرفه استفاده می‌کنند.

۳. سوپ مرغ؛ گزینه بعدی برای درمان سرفه، سوپ مرغ است که استفاده از آن، پیشینه کهنی دارد. البته باید از انواع سبزی‌ها،‌ کلم، سیر و هویج برای پختن سوپ مرغ استفاده کنید تا اثرگذاری آن را افزایش بدهید. اضافه کردن سیر به این سوپ، هم طعم بهتری به آن می‌دهد و هم به درمان سریع‌تر سرفه کمک می‌کند.

۴. سیر؛ اضافه کردن سیر به وعده‌های غذایی و غذاهای مختلف باعث می‌شود سرفه خیلی سریع از بین برود. سیر، باکتری‌های موجود در گلو را نابود می‌کند و در نتیجه توانایی زیادی برای برطرف کردن سرفه دارد. جویدن چند حبه سیر هم می‌تواند تاثیر قابل‌توجهی داشته باشد.

۵. انواع مرکبات؛ استفاده از انواع مرکبات مانند لیموترش، پرتقال و لیموشیرین برای برطرف کردن سرفه ضروری است. شما می‌توانید از آب طبیعی مرکبات برای از بین بردن سرفه کمک بگیرید. ویتامین C موجود در این میوه‌ها، واقعا برای بدن مهم است و سرفه را به‌خوبی درمان می‌کند.

۶. چای نعناع؛ نعناع حاوی ماده مهمی به ‌نام منتول است که می‌تواند به تسکین گلودرد و سرفه‌های خشک کمک کند و عملکردی مشابه با داروهای ضداحتقان داشته باشد. محصولات بسیاری مانند مکمل‌های غذایی، قرص‌ها و چای‌های گیاهی با استفاده از نعناع تولید می‌شوند. شما می‌توانید ۳ بار در روز از چای نعناع استفاده یا این گیاه را به وعده‌های غذایی اضافه کنید.

افزودن دیدگاه جدید

دیدگاه خود را بیان کنید