آفت چیست؟
به زخمهای کوچک سفید و یا زرد رنگ داخل دیواره دهان، که معمولا بر دیواره داخلی لبها و گونهها و یا روی زبان ایجاد میشوند آفت گفته میشود.
ضعف سیستم ایمنی بدن، آلرژی به مواد غذایی، ویروسها و باکتریها و استرس میتوانند از دلایل به وجود آمدن آفت باشند.
برای درمان آفت دهان لازم نیست که از آنتیبیوتیک استفاده کنید، چرا که این زخمها عفونت به حساب نمیآیند و در بعضی مواقع احتمال اینکه آنها در اثر داروهایی مثل آنتیبیوتیکها به وجود آمده باشند وجود دارد.
با افزایش میزان مصرف مایعات، رعایت بهداشت، شستشوی دهان و استفاده از آسپرین و مسکن ها برای از بین بردن و کاهش درد می توان از شدت آفت دهان کاست. همچنین بهتر است فردی که با مشکل آفت دهان مواجه شده از غذاهای تند، پرنمک و اسیدی دور کند تا التهاب زخم سریع تر کاهش یابد.
دهان شوی های نمکی برای درمان عارضه آفت دهان مناسب هستند. برای استفاده از آن ها نیز کافی است که کمی نمک را داخل آب حل کرده و پس از حل شدن آن در آب کل دهان و دیواره های آن را به خوبی شستشو دهید.
استفاده ار اسپری آویشن
ترکیبات کوجود در آویشن با ممانعت از بیوسنتز پروستاگلاندین(پروستاگلاندینها یکی از مهمترین واسطههای التهاب می باشند) و مهار مهاجرت نوتروفیلها(نوتروفیلهای گلبولهای سفید کروی شکلی هستند) اثرات ضد التهابی خود را نشان داده و به بهبود سریع آفت کمک میکند.
افزودن دیدگاه جدید
دیدگاه خود را بیان کنید