عفونت مجاری ادراری یا UTI چیست؟

يكشنبه, بهمن 3, 1395 - 04:49 توسط تحریریه بادبادک

عفونت‌های مربوط به مجاری ادراری از جمله رایج‌ترین عفونت‌هایی هستند که به واسطه باکتری‌ها ایجاد می‌شوند.

در زمان ابتلا به عفونت مجاری ادراری تنها یک بخش از بدن دچار عفونت نمی‌شود. تمامی مجاری و اعضا این دستگاه درگیر بیماری می شوند:
مثانه، میزراه(مجرای ادراری) و حتی کلیه‌ها.
مجرای ادراری به راهی گفته می‌شود که ادرار به واسطه آن از کليه ها به خارج از بدن انتقال داده می‌شود.
این عفونت اگر کلیه‌ها را درگیر کند مسيله بسیار جدی می‌شود و عونت کلیه‌ها باعث آسیب دائمی به دستگاه ادراری می‌شود.

تعریف عفونت ادراری (UTI) عبارتست از: وجود میکرو ارگانیسم های در حال تکثیر در کلیه ها، مجرای ادراری کلیه تا مثانه، مثانه و مجرای ادراری مثانه به خارج از بدن.

مجاري ادراری زمانی عفونت مي کنند که باکتری ها به داخل مثانه راه پيدا می‌کنند.

انواع عفونت مجرای ادراری:
التهاب عفونی میزراه یا عفونت میزراه. التهاب عفونی میزراه به شکل دفع ادرار همراه با درد یا سوزش، که اغلب تنها علامت بیماری است، بروز می‌کند.

پیلونفریت حاد: 
عفونت کلیه. اغلب موارد، عفونت کلیوی ناشی از سنگ‌های کلیه است، ولی بااین‌حال عفونت می‌تواند از بخش داخلی دیگری از مجرای ادراری نیز به کلیه‌ها منتقل شود. این فرم از عفونت، فرم حادتر عفونت مجرای ادراری بوده و باید فوراً درمان گردد. 

التهاب عفونی مثانه:
 التهاب مثانه اغلب همراه با دفع دردناک ادرار است، ولی بااین‌حال علائم دیگری از قبیل احساس فشار در مثانه و یا وجود خون در ادرار نیز گاها دیده می‌شوند.این فرم از عفونت نیز بسیار خطرناک بوده و باید فوراً 
درمان گردد.

علائم بیماری:
 برخی از رایج‌ترین موارد عبارت‌اند از: 
ادرار کدر، قرمز یا صورتی
 فشار مکرر بروی مثانه همانند حس دفع ادرار
 درد در قسمت پایینی شکم/یا درد در پشت در ناحیه زیر دنده‌ها
 احساس درد یا سوزش در زمان دفع ادرار

عفونت مجرای ادراری مکرر می‌تواند حاصل یک مشکل بزرگ‌تر و جدی‌تر همانند دیابت، حاملگی، مشکلات پروستات و یا در اثر زمینه‌سازی این مسائل باشد. بدین ترتیب افراد باید در این موارد بسیار هوشیار باشند.

درمان پزشکی برای این بیماری خوردن آنتی‌بیوتیک‌های تجویزی به طور کامل است. 

اما اگر می‌خواهید در خانه بیماری‌تان را به صورت خانگی و طب سنتی درمان کنید به شما استفاده از آب میوه کرن بری و عصاره اورتیکا را پیشنهاد می‌دهیم. 

محلول خوراکی اورتیکا، از پیکر رویشی گیاه گزنه تهیه شده است، مواد موثر این گیاه سبب افزایش حجم ادرار شده و از حبس شدن ادرار در مجاری ادراری جلوگیری می‌کند و با این اتفاق به دفع سنگ کلیه کمک می‌کند.

 از دیگر خواص گزنه ضد باکتری بودن آن است، گزنه حرکت باکتری «ای‌کولی» را که مهم‌ترین عامل عفونت‌های ادراری است را کاهش داده و از تشکیل کلونی این باکتری جلوگیری می‌کند.

 آنزیم‌های موجود در عصاره این گیاه باعث کاهش التهاب در بدن می‌شوند.

‍شما می‌توانید از این عصاره ۲ بار در روز (صبح و شب)، هر بار یک قاشق غذاخوری میل نمایید و تا زمان درمان بیماری مصرف آن را ادامه داده و جهت پیشگیری از تشکیل سنگ نیز می‌توانید این عصاره را چندبار در هفته مصرف کنید.

افزودن دیدگاه جدید

دیدگاه خود را بیان کنید