در نشست «شبکه های مجازی، دانشگاه و سیاست های فرهنگی» محمد مهدی فتوره چی مدیر موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران درباره تفاوتهای استفاده ایرانیان و فرانسویها از فضای مجازی صحبت و اعلام کرد که در کشور فرانسه که چهارمین کشور در میان کشورهای اروپایی از لحاظ تعداد کاربران و نحوه استفاده از فضای مجازی را دارد، دو سوم کاربران از اینترنت برای انجام امور روزمره استفاده میکنند و ۹۰ درصد دانش آموختگان از کارکردهای مختلف اینترنت استفاده میکنند که این کاربردها شامل: موسیقی و بازیهای آنلاین میشود. اما در میان ایرانیان بیشترین استفاده اینترنت برای دوستیابی و تعاملات مجازی است.
فتورهچی همچنین اعلام کرد که در سالهای گذشته بیش از یک میلیون کاربر ایرانی از سایتهای غیراخلاقی دیدن کردهاند.
در همین راستا فتورهچی گفت که:
همزمان با ورود تلگرام کمپین های مجازی شکل گرفت و ۵۰ درصد مردم گفتند که از وجود کمپین ها مطلع شده ایم که ۴۰ درصد مربوط به شبکه های اجتماعی است. وقتی دانشگاهیان را بررسی می کنیم ۴۷ درصد و دانشجویان ۵۲ درصد با این شبکه ها مرتبط هستند.
مدیرعامل موسسه افکار سنجی دانشجویان ایران با بیان اینکه ما، بین عضویت در شبکه های اجتماعی و استفاده از آن تفاوت قائلیم، خاطرنشان کرد: طبق نظرسنجی که انجام داده ایم ۵۳ درصد مردم عضو شبکه های اجتماعی هستند و تلگرام بیشترین محبوبیت را دارد که چیزی برابر ۲۸ میلیون نفر می شود. از هر ۱۰۰ مرد ایرانی ۵۵ نفر و از هر ۱۰۰ زن ایرانی ۵۱ نفر عضو شبکه های اجتماعی هستند.
افزودن دیدگاه جدید
دیدگاه خود را بیان کنید