اول دسامبر برابر با دهم آذر، روز جهانی مبارزه با ایدز

سه شنبه, آذر 10, 1394 - 08:10 توسط تحریریه بادبادک

از سال ۱۹۸۸ میلادی به منظور افزایش بودجه و افزایش آگاهی و مبارزه با تبعیض‌ها، اول دسامبر هر سال روز جهانی ایدز نامیده شده است. 
بیماری ایدز بیماری نقص ایمنی سیستم بدن است که در آن قدرت دفاع بدن در برابر بیماری‌ها و عفونت‌ها کم می‌کند.
 بر اساس آمار جمع‌آوری شده تا ابتدای سال ۹۴،  ۲۹ هزار و ۴۱۴ نفر مبتلا به ایدز در کشور وجود داشته‌اند که ۸۸ درصد آن‌ها را مردان و ۱۲ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.
 شعار جهانی سال ۲۰۱۵ در روز جهانی ایدز، با سرعت به سوی پایان دادن به همه گیری ایدز.
 به صفر رساندن عفونت های جدید اچ ای وی.
 به صفر رساندن وجود تبعیض.
 به صفر رساندن مرگ و میرهای مرتبط با ایدز.

وبسایت مرکز ملی پیشگیری از ایدز ایران به عنوان مرجع رسمی اطلاع رسانی و آموزش بیماری ایدز در کشور که از سال ١٣٩١ زیر نظر دفتر کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور شروع به فعالیت نموده است، تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا پل ارتباطی مناسبی برای ارائه آموزش ها و اطلاع رسانی در زمینه بیماری ایدز برای افراد جامعه باش
د. در همین راستا و با توجه به ماهیت اینترنتی و عدم نیاز به مراجعه حضوری و افشا هویت کاربران، بخش پاسخگویی به سوالات سایت نیز حدود یکسال است که راه اندازی شده و تاکنون به بیش از ١٥ هزار سوال کاربران در مورد این بیماری پاسخ داده شده است.

افزودن دیدگاه جدید

دیدگاه خود را بیان کنید