شما هم این علائم را دارید؟ وقتی آنتن موبایلتان قطع میشود و از دسترس خارج میشوید به استرس دچار میشوید؟ تمام روز در اضطراب تمام شدن شارژ باطری گوشیتان هستید و همه جا شارژر را با خودتان میبرید؟
نگران تمام شدن ترافیک اینترنت خطتان هستید؟ و از همه بدتر همهجا و همیشه موبایلتان را چک میکنید تا مبادا آن را جا بگذارید یا گم کنید؟ تبریک میگوییم شما هم یک نفر از مبتلایان به موبوفیا هستید.
Mobophobia یا ترس از نبودن تلفن همراه بیماری است که زاییده دهههای اخیر است.
بر اساس تحقیقات انجام شده نشان داده شده است که ۸۰ درصد از مردم به اشتباه احساس میکنند که موبایلشان در جیبشان میلرزدو ۳۰ به اشتباه گمان میبرند که تلفنشان زنگ میزند.
هشتاد درصد از افراد هجده تا بیست و چهار سال شب با گوشی میخوابند و والدینی که تمایل بیشتر به استفاده از تلفنشان دارند بیشتر در ارتباط با فرزندانشان دچار مشکل هستند.
همه اینها بخشی از این بیماری همگانیست.یک فرد عادی در طول روز حدود ۱۱۰ بار گوشی خود را چک میکند در حالیکه یک مبتلا به موبوفوبیا روزانه ۹۰۰ بار به تلفنش نگاه میاندازد.
بدترین قسمت ماجرا آنجاست که ۹۵ درصد مردم در ساعات قبل از خوابشان در حال چک کردن اساماس ها و یا گشت و گذار در اینترنت هستند. و نصف کسانی که نیمه شبها ناگهانی از خواب میپرند به سراغ گوشیشان میروند و آن را چک میکنند.
اگر شما علاوه بر علائم بالا ترس از دست دادن عکسها و فایلهای روی گوشیتان را هم دارید، نگران این هستید که کسی به گوشی شما دست نزند، مرتب نوتیفیکیشنهایتان را چک میکنید و نسبت به علامت نوتیفیکیشن روی موبایلتان حساسید و مرتب آنها را صفر میکنید، از صدای زنگ تلفن دچار استرس میشوید و حتی اگر کاری با آن نداشته باشید مشغول بازی با موبایلتان هستید باید فکری به حال بیماریتان بکنید.
افزودن دیدگاه جدید
دیدگاه خود را بیان کنید